Praktijk

Ben je zwanger? Van harte gefeliciteerd! Je kunt je direct telefonisch of via het aanmeldformulier bij ons inschrijven. Je hebt hiervoor geen verwijsbrief van de huisarts nodig.

Ben je (nog) niet zwanger? We hopen ook dan dat je de informatie vindt die je zoekt en dat je een goed beeld krijgt van onze praktijk. Wanneer je vragen hebt horen we het graag.

Materna biedt alle facetten van de verloskundige zorg in Hilversum en omgeving. Zo bieden we reguliere verloskundige zorg, echoscopie, bloedafname, informatieavonden en ook Centering Pregancy.

De verloskundige is gespecialiseerd in de begeleiding van de normale zwangerschap, bevalling en kraambed. Het is onze taak om jullie te begeleiden en te controleren of er sprake is van een gezonde zwangerschap. Als dit niet het geval is dragen wij er zorg voor dat je wordt doorverwezen naar het ziekenhuis.

Praktijkassistentes

We werken met z’n 4-en en met 2 assistentes.

Jullie zullen ons allemaal ontmoeten zodat we elkaar kennen op het moment van de bevalling. Op deze manier kunnen we jullie persoonlijke zorg garanderen, je weet met wie je te maken hebt. Nog een voordeel van zo’n vast klein team is dat wij op 1 lijn staan qua visie. We staan vierkant achter onze zorg en we werken prettig samen, ook met de gynaecologen en klinisch verloskundigen.